Alban Skenderaj – JA KU JAM Lyrics

Alban Skenderaj – JA KU JAM Lyrics

Alban Skenderaj – JA KU JAM Lyrics

Kalova fusha male dete dhe stuhi,
nuk u dorezova kurre se shpresen pash tek ti,
qendrova vetem si nje shkemb mbi oqean,
degjova zemren dhe kur ne udhekryq me lan,
dhe ne kte gare pa fund
ne krye e gjej qetsin,
per sa kohe kam dashurin si strategjiiiii…

Dhe ja ku jam
sot me fatin tim ne duar,
cdo frymemarje nje mundesi
historine per ta rishkruar,

dhe ja ku jam,
me besim me shprese te vetja,
i thash frikes lamtumire,
cdo mengjes mir se vjen jeta..

Dhe ja ku jamm..
Dhe ja ku jaaaaaam, meee ty..
Dhe ja ku jam..
Dhe ja ku jaaaaaam, peeer ty..

Bertita ja ku jam dhe kur nuk kisha ze,
rash njemijhere per tu ringritur njemij e nje..
I perqafova jetes veshtirsite e saj,
ende si pasuri te shejte cdo shenj e mbaj..
e mbaj.. e mbajjjjj

Dhe ja ku jam,
sot me fatin tim ne duar,
cdo frymemarje nje mundesi,
historin per ta rishkruar,

dhe ja ku jam,
me besim me shprese te vetja,
i thash frikes lamtumire,
cdo mengjes mir se vjen jeta..

Dhe ja ku jamm..
Dhe ja ku jaaaaaam, meee ty..
Dhe ja ku jam..
Dhe ja ku jaaaaaam, peeer ty..

Leave a Reply